eric-arnoud.png

man&paard interieurs die voor je werken

man&paard is specialist in het vormgeven en inrichten van eigentijdse kantoor- en horecaruimtes. Wij creëeren een prettige omgeving waarin je lekker kunt werken of ontspannen. Geen opgelegd (duur) design en mooimakerij, maar interieurs die voor je werken. Altijd gericht op het bevorderen van communicatie en samenwerking op de werkvloer.

Voordat we gaan ontwerpen verdiepen we ons eerst in de bedrijfscultuur van onze opdrachtgevers. Hoe werken de professionals, werknemers, klanten en leveranciers samen? We luisteren goed naar wensen en plannen. Gezamenlijk en stap voor stap werken we toe naar het huiskamer- of clubhuisgevoel.

Wil je ook een kantoor- of werkruimte die inspireert tot samenwerking en uitwisseling van ideëen? En waar je door goede akoestiek en slimme ruimteverdeling 'rust in de tent' houdt? Maak kennis met studio man&paard!

In 2015 winnaar van de ontwerpprijs ARC-15 met de co-worker, een mobiele werkplek voor samenwerkende professionals en creatieven. Jury: "kantoor is meubel, en andersom".

Welkom bij man&paard!

Eric Voerknecht (1962), viewmaster

Arnoud Wolff (1968), explicateur